6-9 klasse

Fagligt

Der lægges stor vægt på at få opbygget et trygt, tillidsskabende og åbent læringsmiljø. Elevernes individualitet skal respekteres, samtidig med at der opfordres til samarbejde, fællesskab og respekt. Det er vigtigt, at der skabes tryghed i klassen, så alle har lyst til at markere i timerne. For at undervisningen bliver så interessant og vedkommende som muligt, lægges der stor vægt på elevernes aktive medvirken i undervisningen – at de i stadig større grad selv føler sig ansvarlige for læringen. Arbejdsform vil bla. være klassediskussioner, gruppearbejde, pararbejde og fremlæggelser. Computeren integreres som en naturlig del af undervisningen, og det forventes, at eleven medbringer egen computer. Der gives karakterer i alle fag.

• Fag i 6. klasse:
    • Natur og teknologi
    • Idræt
    • Valgfag
  • Fag i 7. klasse:
  • Fag i 8. klasse:
    • samfundsfag
  • Fag i 9. klasse:
    • samfundsfag

Bevægelse

På disse årgange har eleverne mulighed for op til 8 bevægelsestimer om ugen.
I obligatorisk idræt vil undervisningen lede frem mod, at eleverne har tilegnet sig kundskaber og færdigheder, der sætter dem i stand til at udvise samarbejdsevne og social opmærksomhed i forhold til idrætslige aktiviteter. Målet er, med udgangspunkt i den enkelte elev, at skabe et positivt læringsmiljø. Der lægges op til tydelig struktur og kontinuitet i undervisningen, som hvert år munder ud i en teoretisk og praktisk årsprøve og med afsluttende prøve i 9. klasse.
Alle elever fra 6.-9. klasse skal vælge et eller to bevægelsesvalgfag. Valgfagene tilbydes på tværs af årgange.

• Valgfag:
    • Springgymnastik